Machinale bestrating

Laat u een nieuwe tuin aanleggen? Dan hoort daar sierbestrating bij. Van een paadje naar de deur tot verhoogde plantenbakken en een ruim terras. Allemaal straatwerk dat De Borgweer voor u aanlegt. Maar ook wanneer uw bedrijf uitbreidt en extra parkeerruimte nodig heeft, schakelt u ons in.

Met onze moderne machines bestraten we grote stukken grond machinaal. Zo heeft u in een mum van tijd een representatief terrein met voldoende parkeerplekken voor uw personeel en bezoekers. Uiteraard leggen wij ook alle overige soorten bestrating.De juiste vorm van bestrating maakt uw woning compleet.


De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Verschillende stenen of tegels en uiteenlopende patronen kennen onvoorstelbaar veel combinaties. Daarom gaan wij altijd uit van uw wensen.

Welke vorm van bestrating en in welke uitvoering u ook wenst, bij Koele B.V. maken we het voor u mogelijk. Dit dan wel onder voor u zeer gunstige voorwaarden. Wij beschikken niet alleen over de nodige kennis en vakkundigheid, maar ook over uitgebreide ervaring. Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om al uw wensen tot een werkelijkheid te maken. Ook herbestrating behoort tot de mogelijkheden.


Offerte aanvragen .